Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Indicatie Overleg GGZ start eigen IOG nieuwsbulletin

Datum nieuwsfeit: 29-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Trimbos Instituut

Nieuwsflits

5|00 Nummer 5, maart 2000

IOG Nieuwsbulletin

In Nieuwsflitsen 2/00 werd aangekondigd dat het Indicatie Overleg Geestelijke gezondheidszorg (IOG), het landelijke platform van vertegenwoordigers van cliënten, familieleden, beroepsgroepen, GGZ-instellingen en zorgverzekeraars, zou starten met het uitbrengen van een eigen IOG nieuwsbulletin. Het eerste nummer is onlangs verschenen en bevat onder andere een overzicht van alle door het IOG uitgebrachte en geaccordeerde protocollen en richtlijnen, en van samenvattingen van een aantal recent door het Trimbos-instituut uitgevoerde onderzoeken naar de stand van zaken rond de indicatiestelling nieuwe stijl. Doel van het IOG Nieuwsbulletin is iedereen die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie