Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afscheid Van Enschot van Gelders Overijssels toerisme-bureau

Datum nieuwsfeit: 29-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Vindplaats 3
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Fusiedirecteur Van Enschot treedt terug bij GOBT

PERSBERICHT - 07 MAART 2000

Directeur Norbert van Enschot neemt afscheid van het GOBT

Op 29 maart neemt directeur Norbert van Enschot officieel afscheid van het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT). Per 1 april is de juridische fusie van het Gelders Bureau voor Toerisme en het Overijssels Bureau voor Toerisme een feit en treedt de heer Van Enschot geheel volgens afspraak vrijwillig terug.

Zijn taak als fusiedirecteur is op dat moment afgerond. De volledige integratie van beide provinciale bureaus voor toerisme is zeer voorspoedig verlopen.

Verdiensten
Voor al zijn verdiensten de afgelopen veertien jaar biedt het GOBT de heer Van Enschot op woensdag 29 maart een afscheidsreceptie aan in kasteel Het Nijenhuis bij Heino. Alle relaties worden in de gelegenheid gesteld de heer en mevrouw Van Enschot daar persoonlijk de hand te schudden. Norbert van Enschot zal na zijn afscheid als zelfstandig adviseur actief blijven in de toeristische sector.

Leiding
De leiding van het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme blijft in handen van algemeen directeur de heer M. Geurts. De huidige bestuurders vormen vanaf 1 april de Raad van Toezicht. Een omvangrijke Raad van Advies, waarin alle geledingen van de toeristische sector in Gelderland en Overijssel zijn vertegenwoordigd, zal enkele keren per jaar bijeenkomen om als klankbord voor de organisatie te fungeren.
Nieuwe locatie
Het GOBT is op 1 juli 1999 op een nieuwe locatie in Deventer van start gegaan met als belangrijkste taak het ontwikkelen van en uitvoering geven aan de toeristische marketing, promotie en productontwikkeling in Gelderland en Overijssel. Het GOBT werkt daarbij intensief samen met het toeristisch bedrijfsleven en de regionale VVV's in Gelderland en Overijssel.

Noot voor de redactie.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie