Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondergrondse parkeergarage Kraailandhof in Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 29-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort


29 maart 2000

Ondergrondse parkeergarage Kraailandhof

Het bouw- en aannemingsbedrijf Schoonderbeek wil een ondergrondse parkeergarage bouwen voor omwonenden onder het plein Kraailandhof/Breelandhof. De gemeente Amersfoort verleent in principe medewerking aan dit initiatief.

Op dit moment is de autoparkeercapaciteit voor bewoners en winkelend publiek rondom Kraailandhof/Breelandhof op koopavond en zaterdag en tijdens marktdagen onvoldoende. De gemeente wil het plein autovrij houden en beplanten met enkele grote bomen om de kwaliteit van de omgeving te verbeteren. Het ontwerp van een herinrichtingsplan is al vastgesteld. Het initiatief van bouw- en aannemingsbedrijf voor een ondergrondse parkeergarage is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie