Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 29-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

29 maart 2000

Eiergooiers aangehouden
SCHIEDAM -- Na herhaalde klachten van bewoners van de Akkers en de Vlinderhoven over jongeren die met eieren tegen de ruiten van de woningen gooiden, stelden politiemensen van het district Schiedam dinsdagmiddag een onderzoek in. Ter plaatse bleek één van de \'slachtoffers\' een jongen vast te houden, die bij de groep \'eiergooiers\' hoorde. De jongen (leeftijd onbekend) werd overgedragen aan de politie. De andere eiergooiers zijn inmiddels bekend en moeten zich bij de politie melden.

Lammetjes in kelderbox
SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam stelden dinsdagochtend na een melding over blatende schapen in een kelderbox in de Schimmelpennickstraat een onderzoek in.
In de kelderbox troffen ze vijf levende lammetjes aan. De dieren, die er goed verzorgd uitzagen, waren daar door de eigenaren geplaatst, omdat ze nog met de fles gevoed moesten worden en het buiten nog te koud was.
De schaapjes zouden later elders op een buitenterrein worden geplaatst. Omdat de eigenaren, twee Schiedammers van 32 en 58 jaar oud, te goeder trouw waren, bleef het bij een waarschuwing. Voor de lammetjes moesten ze echter wel ander onderdak zoeken.
Man steekt woning in brand
SCHIEDAM -- Dinsdagmiddag omstreeks twaalf uur kwam bij de politie van het district Schiedam de melding binnen van brand in een woning in de Van \'s-Gravesandestraat. Ter plaatse bleek dat een 19-jarige bewoner van het pand zijn kamer in brand had gestoken, maar dat het vuur al geblust was door een medebewoner. De 19-jarige man werd daarop aangehouden door de politie en overgebracht naar het politiebureau. Hij is in verzekering gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie