Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Limburgse werkgevers geschokt wegens schrappen bedrijven

Datum nieuwsfeit: 29-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Limburgse werkgevers geschokt over schrappen deel bedrijventerrein

De Limburgse Werkgeversvereniging/LWV reageert geschokt op het schrappen van alweer 10 hectare bedrijventerrein in Limburg. Na Heerlen en Roermond wordt nu ook Maastricht de dupe van de doorgeschoten wetgeving op het gebied van de bescherming van bedreigde diersoorten. De werkgevers vrezen dat het wegvallen van een deel van het hoognodige bedrijventerrein Maastricht-Eijsden ernstige gevolgen zal hebben voor de verdere groei van de Maastrichtse industrie.

De werkgevers hebben schoon genoeg van de "spookbeesten" op de Limburgse industrieterreinen. In Heerlen mag het grensoverschrijdende bedrijventerrein Avantis niet aangelegd worden vanwege de hamsters, waarvan vaststaat dat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie