Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Partnership Staffware en The Vision Web

Datum nieuwsfeit: 30-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Staffware en The Vision Web sluiten Application Development Partnership
Alkmaar/Delft, maart 2000 - - Staffware BV, marktleider op het gebied van Workflowmanagement, en The Vision Web, een ondernemingsformule van een groot aantal ICT-ondernemingen, hebben onlangs hun expertise samengevoegd. In dit zogenoemde Application Development Partnership spelen de organisaties Solvision en VisionProof - beide onderdeel van The Vision Web - een belangrijke rol. De zusterbedrijven Solvision - specialist op het gebied van projectmanagement en IT-consultancy - en Vision Proof - 'value added reseller' voor strategische partners van innovatieve software - kunnen door de overeenkomst de klant een totaalpakket aan producten en diensten bieden.

'Het totaalpakket omsluit een combinatie van onze resell-activiteiten in nauwe samenwerking met de dienstverlening van ons zusterbedrijf Solvision', stelt Gertjan Vlug, Directeur Visionproof. 'Solvision heeft een gespecialiseerd team op het gebied van Workflow dat uitgebreide IT-consultancy verleent aan klanten en concrete invulling geeft aan het betreffende project. Wij bieden hiervoor een productfolio aan softwaretools, waaronder nu ook Staffware Workflow, en opereren vervolgens als 'sales portal' in het traject. Daarbij zijn wij verantwoordelijk voor het commerciële gedeelte, de contractondertekeningen en het resellen van Staffware-licenties.'

Joop Leo, Business Unit Manager bij Solvision, stelt: 'De goede ervaring met Staffware Workflow vanuit verschillende projecten was voor ons de directe aanleiding voor het partnership. Een partnership met de marktleider op het gebied van Workflowmanagement betekent dat Solvision en VisionProof dicht op het vuur zitten en continu op de hoogte blijven van nieuwe technologische ontwikkelingen. Vooraf zijn de wederzijdse ambities en doelstellingen gedefinieerd over hoe de krachten optimaal kunnen worden gebundeld en benut. Zeker is dat dit partnership grote mogelijkheden schept voor alle betrokken partijen.'

'Voor Staffware betekent het partnership met The Vision Web een welkome uitbreiding van het sales-kanaal en een waarborg van de reeds aanwezige Staffware-kennis. Deze ambitieuze en snelgroeiende groep heeft korte communicatielijnen en is in staat vanuit de verschillende groepsonderdelen alle benodigde kennis te bundelen om tot een succesvolle projectafronding te komen bij zowel onze huidige als toekomstige klanten', zegt Ferrie Roelfzema, Business Development Manager Staffware BV.

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5120728, www.staffware.com

The Vision Web
The Vision Web is een uniek netwerk van bedrijven met een eigen specifieke focus op verschillende business areas. Met ruim 400 'entrepreneurs' binnen tien bedrijven wordt met snelheid en impact gewerkt aan projecten voor klanten in uiteenlopende marktsegmenten. De organisaties binnen The Vision Web voorzien in producten en diensten voor de gehele ICT-keten; van strategisch advies tot service management en delen de gezamenlijke overtuiging van de kracht van business 'communities', virtuele netwerken en een informeel partnernetwerk. Nadere informatie:
The Vision Web BV, Nieuwe Plantage 58, 2600 AG Delft. Telefoon: 015 - 2192828, www.thevisionweb.com.

Staffware
Staffware is de grondlegger van de procesworkflow-industrie. Recente onafhankelijke onderzoeken (o.a. Gartner en Strategy Partners) tonen niet alleen het marktleiderschap van Staffware aan, maar tevens dat de organisatie tot de top 50 softwarebedrijven in Europa behoort. Vanuit 25 verschillende vestigingen opereert Staffware in de belangrijkste business regio's in de wereld en bestrijkt mede door haar uitgebreide partnernetwerk alle landen waar er vraag is naar bedrijfsprocesautomatisering. Staffware heeft - in samenwerking met het partnernetwerk - vele toonaangevende organisaties ondersteund bij interne procesveranderingen. Momenteel zijn er ongeveer een miljoen officiële Staffware-gebruikers wereldwijd, gelieerd aan meer dan 4.500 servers, in het bank- en verzekeringswezen, telecom, nuts, overheid, transport en consultancy en daarnaast in vele algemene commerciële organisaties. Staffware automatiseert een brede reeks procesgestuurde, bedrijfskritische applicaties die naadloos moeten kunnen integreren met verschillende aanvullende technologieën. Staffware functioneert op zowel Unix- als NT-servers, maar ook combinaties van verschillende clients, servers en databases zijn mogelijk. Staffware-technologie omvat: RAD-tools; een uitgebreide reeks van object-georiënteerde integratiemogelijkheden; een Developers Toolkit; rapportage- en tracking-functionaliteit; een krachtige proces-engine voor bedrijfsregels en kenmerken voor het bewaken van tijdslimieten. Dankzij de schaalbaarheid van Staffware kunnen zelfs de meest intensieve processen binnen een onderneming worden opgepakt.
Met behulp van haar wereldwijde partnerwerk levert Staffware haar klanten een totaaldienstenpakket om te garanderen dat er applicaties worden ontworpen en ontwikkeld die de best mogelijke oplossingen bieden. Staffware heeft sinds kort een nieuwe business unit: Staffware eProcess. Staffware definieert eProcess als het gebruik van workflowtechnieken op het Internet om organisaties ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen van Business-to-Business-applicaties. De organisatie streeft naar de positionering van eProcess als de 'business to business engine'. Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op: www.staffware.com.
Voor redactionele informatie: Pb0500 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Tel.:055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 2661, e-mail: PR (Influx@cs.com).

INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PR (Influx@cs.com)
Influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie