Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vakantievoorpret met ACSI

Datum nieuwsfeit: 30-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maart 2000

Vakantievoorpret met ACSI

In menig huishouden vinden de voorbereidingen voor de komende kampeervakantie weer plaats. ACSI Internationale Campinggids biedt de kampeerder dit jaar weer verschillende mogelijkheden om complete en betrouwbare campinginformatie te verkrijgen. Op de bekende verkooppunten als boekhandels, warenhuizen en natuurlijk bij ACSI zelf, ligt nu naast de vernieuwde ACSI Internationale Campinggids 2000 en de ACSI Camping cd-rom Europa, de Benelux-versies klaar. De uitgebreide campinggegevens van ACSI zijn tevens in zes talen te vinden op het internet op www.eurocampings.net.

ACSI heeft haar 35e editie van de Internationale Campinggids voorzien van een geheel nieuwe, full colour vormgeving en een eenvoudig zoeksysteem met duidelijke land-en regiokaarten. Per regio is het zoeken naar een camping extra makkelijk door de vermelding van campings op plaatsnaamvolgorde. Dit jaar staan er per camping nóg meer gegevens in de gids die van pas kunnen komen bij het vinden van een geschikte camping.

De snelheid en het gebruiksgemak van de camping cd-roms 2000 zijn toegenomen en met de geïntegreerde routeplanner kan iedereen gemakkelijk de weg naar zijn vakantiebestemming uitstippelen. Voor de visueel ingestelde kampeerder beschikt de cd-rom over extra selectiemogelijkheden door middel van een diashow, filmpje, rubrieken en 'links' naar de internetsites van de campings.

De informatie over 8.000 campings in Europa is betrouwbaar, objectief en up-to-date, omdat de campings jaarlijks worden bezocht en gecontroleerd door 270 selecteurs. De ACSI-selecteurs vragen ter plekke kampeerders naar hun ervaringen op de campings. De selecteurs kennen dan ook als geen ander hun vakantiegebied met de aanwezige campings en zij kunnen gebeld worden wanneer de kampeerder extra inlichtingen wil. Met de gids, cd-rom en internet bij de hand kan de vakantievoorpret beginnen.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot ACSI Internationale Campinggids, Guido van den Tillaart, pers & publiciteit, telefoon: 0488-421260 of 0488-452055, e-mail: info@acsi-gids.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie