Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maatregelen tegen geluidsoverlast Stadhuisplein Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 30-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Maatregelen tegen geluidsoverlast Stadhuisplein

Horecazaken aan het Stadhuisplein moeten het geluidsniveau van de muziek die overdag buiten te horen is naar beneden brengen. Vanaf 23.00 uur moet het geluidsniveau buiten nog verder naar beneden. Wanneer horecazaken vanaf dat moment hetzelfde geluidsniveau binnen willen handhaven, moeten de puien gesloten blijven en moeten zij isolatiemaatregelen treffen. Dit heeft het College van Burgemeester en Wethouders besloten naar aanleiding van een onderzoek dat de Milieudienst Rijnmond (DCMR) heeft verricht. Het College is tot deze beslissing gekomen omdat zij enerzijds de geluidsproductie tot acceptabele proporties wil terugbrengen en anderzijds een voldoende levendig ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie