Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De tweede Bouwfondsprijs voor ruimtelijke ontwerpers

Datum nieuwsfeit: 30-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bouwfonds

De tweede Bouwfondsprijs

Bouwfonds sponsort dit jaar voor de tweede keer de prijsvraag "Het aanzien van Nederland".Deze prijsvraag wordt georganiseerd door het Nederlands Instituut voor Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting (NIROV) en is bedoeld voor jonge ruimtelijk ontwerpers, planners, kunstenaars, industrieel ontwerpers en anderen die op de een of andere wijze zijn geïnteresseerd in ruimtelijke ontwikkeling in toekomstig Nederland. De deelnemers moeten jonger dan 35 jaar zijn op januari 2001.

In de eerste ronde van de prijsvraag worden de deelnemers uitgedaagd om te komen met ideeën omtrent verschillende combinaties van wonen, werken, winkelen,recreëren en/ of verplaatsen. Geïntegreerd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie