Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Flevoland

Datum nieuwsfeit: 30-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Flevoland 30-03-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst communicatie, 036 5383848

Zakkenrollers actief

ALMERE In Almere is gisteren twaalf keer aangifte gedaan van zakkenrollerij. Negen van de diefstallen vonden plaats in Almere Stad, twee mensen werden beroofd in Almere Buiten en uit Haven kwam een aangifte. De portemonnees en mobiele telefoons werden vooral in de winkelgebieden gestolen. De politie raadt oplettendheid aan en geeft ook praktische tips, zoals: bewaar waardevolle spullen zoveel mogelijk onder de kleding, laat geen tassen in een winkelwagen onbeheerd, leg geen losse goederen in bijvoorbeeld de tas van een kinderwagen en stop portemonnees niet in de achterzak.

Achtervolging bromfiets

ALMERE Een 17-jarige jongen uit Almere is gisterenavond na een achtervolging staande gehouden. Hij reed samen met twee anderen op zijn brommer, toen ze een surveillerende agent zagen. De twee passagiers sprongen van het voertuig en de bestuurder ging er vandoor. De achtervolging werd ingezet en vanaf de Markerkant via de Mosweg, Parelmosstraat, Leermosstraat, Bergklaverpad, Lieftinkpad, Regentesseweg, IJlstpad en de Meppelsingel stopte hij uiteindelijk op de Kampenweg. De jongen is meegenomen naar het bureau. Hij kreeg diverse processen verbaal; zijn voertuig is voor technisch onderzoek nog op het bureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie