Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beveiliging van E-commerce in Europa aanzienlijk veiliger

Datum nieuwsfeit: 31-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PRICEWATERHOUSECOOPERS

Beveiliging van E-commerce in Europa aanzienlijk veiliger
PERSBERICHT

30 maart 2000

Beveiliging van E-commerce in Europa aanzienlijk veiliger door recente versoepeling van Amerikaanse export wetgeving inzake cryptografie.

Cryptografische technieken (oftwel .versleuteling.) zijn belangrijke bouwstenen voor de bescherming van informatie in E-commerce toepassingen, met name voor de bescherming van de vertrouwelijkheid, integriteit, authenticiteit en onweerlegbaarheid (.digitale handtekeningen.) van informatie. Cryptografische technieken maken daarom deel uit van belangrijke applicaties op het internet, zoals web-browsers, web-servers en e-mail pakketten. De bekendste standaard op het Internet die van cryptografie gebruik maakt, is Secure Sockets Layer ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie