Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vandaag in de Tweede Kamer

Datum nieuwsfeit: 31-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.


vrijdag 31 maart 2000

VOORZITTER

De Voorzitter, mevr. Jeltje van Nieuwenhoven, woont vanaf 15.30 uur een buitengewone zitting van de Hoge Raad der Nederlanden (te Den Haag) bij in verband met het afscheid van de president van de Hoge Raad, mr. S.K. Martens.

WERKBEZOEK

Leden van de vaste Commissie voor Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties brengen een werkbezoek aan Limburg in verband met de gemeentelijke herindeling. Het werkbezoek bestaat uit een rondrit en een hoorzitting. De volgende leden nemen deel aan het werkbezoek: Balemans (VVD), Van den Berg (SGP), De Cloe (PvdA, voorzitter), Duijkers (PvdA), Hoekema (D66), Van der Hoeven (CDA), Kuijper (PvdA) en Rietkerk (CDA).

maandag 3 april 2000

WERKBEZOEK

Leden van de vaste Commissie voor Economische Zaken en Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer brengen vanaf 10.30 uur een bezoek aan het bedrijf DEMKOLEC bv te Buggenum. De volgende leden nemen deel aan het bezoek: Augusteijn-Esser (D66), Crone (PvdA), Van Walsem (D66) en Van Wijmen (CDA).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie