Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 31-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: eindhoven 31-03-2000 1e persbericht 31 maart 2000

berichten uit de regio

Eindhoven: Bedreiging
Aan het Stratumseind is vrijdag om 0.45 uur een 33-jarige Marokkaan aangehouden voor bedreiging. De verdachte wilde zijn rekening in een horecagelegenheid niet betalen. Een medewerker vroeg hem de zaak te verlaten. De man bedreigde de medewerker hierop met de dood. De gewaarschuwde politie heeft de man aangehouden en ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Vernieling
Donderdag is om 23.30 uur aan de Cavallilaan een 33-jarige Eindhovenaar aangehouden. De verdachte had van een woning aan de Cavallilaan de ruit van de achterdeur vernield. De bijzonder weerbarstige man was duidelijk onder invloed en had zich al eerder die dag vervelend gedragen richting de bewoonster van het pand én in een horecagelegenheid aan de Bennekelstraat. De man is ingesloten op het politiebureau.

Eindhoven: Alcoholcontrole
Donderdagavond zijn bij een alcoholcontrole aan de Pastoriestraat en J.F. Kennedylaan 318 bestuurders op alcoholgebruik gecontroleerd. Van vijf automobilisten is een ademanalyse afgenomen. Een 27-jarige man uit Son blies 0,85 promille en kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces verbaal. Een 30-jarige Eindhovenaar blies 1,3 promille en moest zijn rijbewijs inleveren. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur.
Eindhoven: Overlast
In de Heuvelgalerie heeft de politie donderdag om 21.55 uur een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De verdachte zat daar te drinken. Twee in zijn bezit zijnde cachetjes drugs zijn in beslag genomen. Er is proces verbaal opgemaakt.
Helmond: Onder invloed
Een 42-jarige Helmonder blies rond middernacht 0,8 promille na een aanrijding aan de Stipdonk. De aanrijding werd veroorzaakt toen een 37-jarige automobilist uit Helmond, die voor de verdachte reed, moest remmen voor een links afslaande automobilist. Een achter de verdachte rijdende 23-jarige Helmonder kon niet meer tijdig remmen en botste met zijn auto tegen de verdachte, die weer tegen de voorligger botste. De achterste twee autos zijn total loss. De man die alcohol bleek te hebben genuttigd kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces verbaal voor rijden onder invloed.

Helmond: Snelheidscontrole
Donderdag zijn bij een snelheidscontrole aan de Gerwenseweg van 18.45 tot 19.30 uur 136 voertuigen gecontroleerd. 55 automobilisten reden boven de toegestane 50 km per uur. De hoogst gemeten snelheid was 95 km per uur.

Hogeloon: Dodelijk verkeersongeval
Aan de Groeneweg in Hoogeloon is donderdag rond 18.30 uur een 26-jarige automobilist uit Zwijndrecht dodelijk verongelukt. De man raakte van de weg en kwam met zijn auto links van de weg tegen een boom tot stilstand. Hij overleed terplaatse aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de juiste toedracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie