Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pion e-business: Elektronische inkoopoplossing

Datum nieuwsfeit: 31-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Eerste elektronische inkoopoplossing
voor middelgrote organisaties

Deventer/Amersfoort, maart 2000 De Cascade Groep introduceert een op de Europese markt afgestemde e-business oplossing voor inkoopprocessen. Het softwareproduct PION (Procurement Information & Ordering Network) een Nederlands 'e-procurement'-product vormt de eerste effectieve en betaalbare e-business-oplossing voor de automatisering van inkooppro­ces­sen binnen middelgrote organisaties.
Elektronische inkoop (e-procurement) is een ontwikkeling waarvoor nog niet veel computertoepassingen zijn ontwikkeld. PION is een uniek product dat zich qua prijs en toepassing onderscheidt van de kostbare in de VS ontwikkelde systemen voor de zeer grote bedrijven. PION is ontwikkeld voor middelgrote organisaties en is afgestemd op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie