Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: Regio

Datum nieuwsfeit: 31-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Regio 31-03-2000
Politieberichten vrijdag 31 maart (00.07 t / m 11.00)
Heerenveen: diefstal auto
Tussen donderdag 20.00 uur en vrijdag 04.00 uur werd vanaf de Beugel een personenauto, merk Opel Kadett, kleur grijs, voorzien van het kenteken XK-37-JN, gestolen. De auto werd later in de nacht op het parkeerterrein bij het benzinestation aan de Rijksweg A 7 onder Terwispel teruggevonden. De bedrading bleek te zijn doorverbonden. De eigenaar, een man van 21 jaar uit Heerenveen, heeft aangifte gedaan.
Allingawier: mishandeling
Een 50-jarige man uit Bolsward was aan het kievitseieren zoeken op een stuk weiland aan Vierhuizen onder Allingawier. De man had toestemming van de boer. Toen de man het land wilde inlopen - hij had een broedsje op het oog - kwamen er twee andere mannen aanlopen, die ook het weiland in wilden gaan om eieren te zoeken. De man attendeerde hen op het feit dat hij toestemming van de boer had en zij niet. Er ontstond toen een woordenwisseling en het nodige trek- en duwwerk. Op een gegeven moment kreeg van één van de mannen, een 46-jarige man uit Exmorra een harde klap tegen zijn hoofd. Hij had daar naar zijn zeggen behoorlijk last van. Het slachtoffer zou de dokter raadplegen en overweegt aangifte te doen van mishandeling.

Wolvega: brand in konijnenhok
In een konijnenhok, dat in de portiek stond van een woning aan de Struikheide, is in de nacht van donderdag op vrijdag brand gesticht. Het hok en het konijn, dat zich in het hok bevond, zijn volledig verbrand. Ook zijn de ruiten van de voordeur gesprongen en zijn de muren van het huis zwart geblakerd. Door de politie is een technisch onderzoek ingesteld. Er is vrijwel zeker sprake van brandstichting. Aangifte is gedaan door een 31 jarige inwoonster van Wolvega.
Bureau Voorlichting & PR: 058-8808271

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie