Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanleg doelgroepenstrook N213 Naaldwijk

Datum nieuwsfeit: 31-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland


31-03-2000

Overlast N213 in Naaldwijk

De provincie Zuid-Holland begint met de aanleg van een doelgroepenstrook langs de N213.De eerste werkzaamheden zijn het verleggen van kabels en leidingen.

Waterbedrijf Europoort past de drinkwatertransportleiding aan langs de Burgemeester Elsenweg in Naaldwijk. Dat is nodig om ruimte te maken voor doelgroepenstrook.

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is het noodzakelijk diverse wegen geheel of gedeeltelijk af te sluiten. In overleg met de gemeente Naaldwijk en Politie Haaglanden zijn de volgende werkafspraken gemaakt:

Dagelijks vanaf 10 april 2000 voor een periode van ca. 10 weken tussen 09:00 en 15:00 uur in- en uitvoegend werkverkeer van de Burgemeester Elsenweg naar de berm aan de zijde van de Vlietweg.

Dagelijks vanaf 24 april 2000 van 20:00 tot 06:00 uur voor een periode van ca. 7 weken is een rijbaan richting Rotterdam afgesloten tussen de Middel Broekweg en 150 m. voorbij de mr. Jan Tunningstraat.

Vanaf 22 mei 2000 voor een aaneengesloten periode van ca. 6 weken is een gedeelte van de doelgroepstrook afgesloten na de Monnikenlaan in de richting Rotterdam.

Vanaf 11 mei 2000 voor een aaneengesloten periode van ca. 4 weken is de mr. Jan Tunningstraat worden voor al het verkeer.

Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid. Overlast tijdens werkzaamheden aan de waterleidingen is niet te vermijden, Waterbedrijf Europoort zal trachten deze tot een minimum te beperken.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie