Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking satama interactive met Esouk.com

Datum nieuwsfeit: 31-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

SAMENWERKING SATAMA INTERACTIVE MET eSOUK.COM IN MOBIELE COMMUNICATIE TOEPASSINGEN

Helsinki/Amsterdam, 31 maart 2000- eSouk.com en Satama Interactive hebben een samenwerking opgestart. Dit is de eerste keer dat een internet accelerator en een ontwikkelaar van mobiele communicatie samen gaan werken. Deze samenwerking weerspiegelt de groei van draadloze communicatie in Groot-Brittannië.

Satama Interactive gaat de opdrachtgevers van eSouk.com adviseren over strategie en implementatie van mobiele internet-oplossingen. Door de samenwerking met Satama Interactive kan eSouk.com haar klanten snel mobiele oplossingen bieden. eSouk.com en Satama Interactive gaan hun plannen en initiatieven voor marktontwikkeling delen. Een stuurgroep zal de ontwikkeling van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie