Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote opdracht voor Arbeidsbureau Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 31-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Grote opdracht voor Arbeidsbureau Leeuwarden

Deze week ondertekenden de vertegenwoordigers van Gemeente Leeuwarden en Arbeidsvoorziening Noord Nederland een samenwerkingscontract waarmee dit jaar ruim 660 werkzoekenden aan het werk geholpen kunnen worden. Met dit contract wordt de al langer bestaande samenwerking tussen de Gemeente Leeuwarden en het Arbeidsbureau geïntensiveerd. Arbeidsvoorziening is met dit contract de grootste reïntegratie-opdrachtnemer van de Gemeente Leeuwarden.

De samenwerking voorziet in afspraken over het toeleiden van werkzoekenden uit de Gemeente Leeuwarden die niet op eigen kracht een baan kunnen krijgen. Door middel van onder andere intensieve begeleiding, scholing, bemiddeling en sollicitatietraining worden de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie