Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Monsterboard's Jeff Taylor breekt zeppelin-waterski-record

Datum nieuwsfeit: 31-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Actueel


-PERSBERICHT-

Amsterdam
31 maart 2000

Taylor persoonlijk uitgedaagd door Virgin oprichter en avonturier

MONSTERBOARD.NL'S JEFF TAYLOR BREEKT ZEPPELIN-WATERSKI-RECORD

Jeff Taylor, CEO van Monster.com, de moedermaatschappij van Monsterboard.nl, heeft het record waterskiën achter een zeppelin van Virgin oprichter Richard Branson verbroken. Taylor ging deze ultiem extreme sport uitdaging aan op verzoek van Branson zelf. Branson vestigde ooit het record door twee en een kwart kilometer achter een zeppelin te waterskiën. Taylor brak dit record door ruim twee en een halve kilometer langer dan Branson door te skiën achter Trump, de zeppelin van Monsterboard.nl.
Waterskiën achter een zeppelin is zeldzaam en is nog maar vier keer eerder klaargespeeld door avonturiers als Richard Branson ?en Jeff Taylor?. Het wachten is op de eerste Nederlander die het aan zal durven.

Onderschrift bij foto: Monsterboard.nls Jeff Taylor breekt Richard Bransons record door vijf kilometer te waterskiën achter de Monsterboard.nl-zeppelin.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie