Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fietsen en Wrakken verwijderd van Stationsplein Breda

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

28 fietsen en 70 wrakken verwijderd op het Stationsplein Breda

Datum: 28/3/2000
Auteur: Willem van Hooijdonk

Vanmorgen heeft de politie van het team Vlaanderenstraat in samenwerking met de Dienst Stadsbeheer, Stadswachten en de Spoorwegpolitie op het Stationsplein in Breda, 28 hinderlijk geparkeerde fietsen en 70 fietswrakken verwijderd. De acties worden met name gehouden om de overlast voor reizigers tegen te gaan.

Bezitters van een fout geparkeerde fiets hebben de afgelopen twee weken een folder op hun 'karretje' kunnen aantreffen waarin duidelijk wordt gemaakt dat parkeren van fietsen voor het station niet is toegestaan. Ook zijn er bij de ingangen van het NS-station posters opgehangen waarop men gewaarschuwd wordt geen fietsen voor het station weg te zetten. Overigens staat ook op verkeersborden aangegeven dat onjuist geplaatste fietsen worden verwijderd.

De 28 verwijderde fietsen zijn door de Dienst Stadsbeheer meegenomen en naar een opslagplaats van de politie gebracht. Tegen betaling van een boete van 40 gulden kan de fiets worden teruggekregen. Er dient contact te worden opgenomen met het team Vlaanderenstraat voor de afhandeling.

De 70 wrakken zijn door de dienst Stadsbeheer ter vernietiging afgevoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie