Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jazz Jackrabbit verkrijgbaar bij Noadis

Datum nieuwsfeit: 28-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Noadis

JAZZ JACKRABBIT VERKRIJGBAAR BIJ NOADIS

Doetinchem/Venlo, 28 maart 2000 - Noadis, distributeur van programma's als RagTime, ConceptDraw, FAXstf 6, TechTool Pro, ClockWork en REALbasic, gaat vanaf nu ook spellen voor de Macintosh verkopen, deels in samenwerking met onze Duitse collega's van Application Systems Heidelberg. Op onze website hebben wij daarvoor een speciale spellenhoek ingericht. We beginnen met Jackrabbit 2.

Jazz Jackrabbit moet samen met zijn kleine broertje Spaz de boze plannen van Devan Shell verijdelen. Devan heeft een tijdmachine gebouwd waarmee hij in het verleden kan reizen om de geschiedenis van Worteldonia te vernietigen. Devan zit onder de grond verstopt in een wormgang en zweeft in richting verleden. Waarheen precies? Niemand weet het! De redding van de planeet ligt nu geheel in handen van Jazz Jackrabbit en zijn broertje Spaz. Zal het lukken om Devan tegen te houden? Een ding staat vast, als het niet lukt dan worden onze dappere vrienden waarschijnlijk nooit geboren!

Een spannend spel met veel episoden (levels) boordevol geheimen, puzzels, hindernissen, gemene en soms zelfs gevaarlijke tegenstanders. Met dit spel heeft u gegarandeerd urenlang plezier!

De grappige figuurtjes en de prachtige stereomuziek van dit 'Jump and Run'-spel zorgen voor top amusement voor de hele familie.

Er zijn vier 'verhalen' die meer dan 28 levels bevatten. Er komen nog 12 levels erbij als je met meer spelers speelt. Al met al dus 40 levels. Er zijn drie Party-Modes beschikbaar: Battle-Mode (tegen elkaar), Race-Mode (wedrennen) en Cooperative-Mode (samen).

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar natuurlijk ook voor volwassenen kinderen.

Systeemvereisten en prijzen

Minimaal: PowerPC Macintosh, met systeem 7.5.3 of hoger; 32 MB RAM geheugen (20 MB voorJazz Jackrabbit); 16 MB vije plaats op de harde schijf.

Aanbevolen: PowerPC Macintosh, met 100 MHz PowerPC 601 of hoger, 180 MHz PowerPC 603 of hoger, elke PowerPC 604, G3 of G4 processor; Level 2 Cache; 50 MB vije plaats op de harde schijf; Goede luidsprekers.

Jazz Jackrabbit 2 wordt geleverd op een cd-rom geschikt voor Macintosh. De doos is Duitstalig maar het spel zelf is instelbaar op Nederlandstalig (daarnaast ook in Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans). De bediening van het spel is zeer eenvoudig. Er wordt een inlegvel in het Nederlands bijgevoegd met daarop een korte beschrijving met de werking van het programma.

De aanbevolen eindgebruikersprijs voor Nederland is NLG 99,-- incl. BTW en verzendkosten.

The Noadis web site was made with Freeway, the professional web design tool that blows your own socks off...

© 1998 - 2001 Noadis - webmaster: Henk Hodiamont

Noadis telefoon en fax: 077 - 35 222 53 - (++31 77 35 222 53)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie