Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Compact-Atlaseditie voor Spanje en Portugal

Datum nieuwsfeit: 01-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ANWB stopt wegenatlas in een compact jasje

PERSBERICHT - 01 APRIL 2000

Herziene uitgave Toeristische Wegenatlas Frankrijk ANWB stopt wegenatlas in een compact jasje

De Compact-Atlaseditie voor Spanje en Portugal

Voor iedereen die met de auto op pad gaat in Europa heeft de ANWB iets nieuws: de serie ANWB Compact Wegenatlas. De atlasjes zijn vanwege het A5 formaat handig in gebruik en bieden door de schaal van 1:800.000 een goed overzicht.

De serie bestaat uit vijf delen: Duitsland/Zwitserland/Oostenrijk, Frankrijk (incl. Nederland, België en Luxemburg), Groot-Brittannië/lerland, Italië (incl. Zwitserland en Oostenrijk) en Spanje/Portugal.

Elke Compact Wegenatlas, voorzien van een ringband, heeft een plaatsnamenregister en informatieve kaartranden waardoor de route snel gepland kan worden.

De kaartrand bevat nummers van de aansluitende kaarten, nummers van de wegen die van de kaart aflopen en de namen en afstanden van plaatsen waar die weg naar toe leidt. De Compact Wegenatlasjes kosten f 16,95 (niet-leden f 17,95) per deel.

Wegenatlas Frankrijk herzien

Geheel herzien is de ANWB Toeristische Wegenatlas Frankrijk. Alle steden en dorpen van Frankrijk zijn in deze atlas terug te vinden.

De schaal van 1:250.000 biedt veel detailinformatie, maar houdt de atlas (formaat A4) toch handzaam. Ook de ringband zorgt voor gebruiksgemak. Als aanvulling zijn van 12 grote steden ook plattegronden toegevoegd en zit achterin een register.

De ANWB-ledenprijs bedraagt f 27,95; niet-leden betalen f 29,95.

De serie 'ANWB Compact Wegenatlas' en de 'ANWB Toeristische Wegenatlas Frankrijk' zijn te koop bij alle ANWB-verkooppunten, boekhandels, warenhuizen en via Internet (www.anwb.nl/winkel).

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie