Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe rondreis Veteran Fjordcruise

Datum nieuwsfeit: 01-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbulletin Noorwegen - december/januari

Nieuwe rondreis Veteran Fjordcruise

De onderneming Veteran Fjordcruise start komend seizoen een nieuwe natuurrondreis per boot en bus, met de stad Sandnes als begin- en eindpunt.

De tocht begint met een boottocht van Sandnes naar de Lysefjord, waarbij onder meer het bekende rotsplateau Prekestolen wordt gepasseerd - de meest gefotografeerde plek van Noorwegen. Vervolgens gaat de boot naar Frafjord en Dirdal. Deze excursie onder leiding van een gids duurt drie uur. Het tweede deel van de reis gaat per bus en voert ook door een schitterend natuurgebied. Onderweg wordt een sfeervolle maaltijd geserveerd in een restaurant. Aan het einde van de middag is de bus terug in Sandnes.

De excursie wordt in de maanden april, mei en september alleen op zondag aangeboden. In juni, juli en augustus kan er ook worden geboekt voor woensdag, donderdag en vrijdag. De prijs bedraagt 290 Nkr. Totale duur: ongeveer 6 uur.

Meer informatie en/of boekingen: Veteran Fjordcruise, tel. & fax 0047
51690244.

Noot aan de redactie

Nader informatie over bovenstaande onderwerpen is verkrijgbaar bij het Noors Verkeersbureau en de vermelde telefoonnummers, internetsites en emailadressen.

Indien u aanvullend fotomateriaal wenst kunt u contact opnemen met Pascale Melissen van het Noors Verkeersbureau Benelux, telefoon 020-6712854 of email: (pascale.melissen@ntr.no)

INFORMATIE NOORS VERKEERSBUREAU BENELUX

Postbus 75120
NL-1070 AC
Amsterdam

Postbus 519
B-2000
Antwerpen 1

TEL: 0900-8991170 (consumenten)
FAX: 020-6798886

N.B!!! Het telefoonnummer 020-6710061 is niet langer in gebruik.

e-mail: (holland@nortra.no)
internet: www.noorsverkeersbureau.nl

Voor nadere informatie betreffende onderwerpen in bovenstaand persbulletin verwijzen wij naar de genoemde contactpersonen. Eventueel fotomateriaal is verkrijgbaar bij het Noors Verkeersbureau in Amsterdam.

Pascale Melissen, telefoon 020-6712854.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie