Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Database antwoordnummer.nl downloadbaar

Datum nieuwsfeit: 01-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

-- N I E U W S B E R I C H T --

dinsdag 28 maart 2000,

Geachte heer, mevrouw,

Bij deze ontvangt u een nieuws-/persbericht van de website Antwoordnummer.nl. Hopelijk wilt u in uw publicatie aandacht besteden aan onze website.

Antwoordnummer.nl stelt komende zaterdag haar complete database met antwoordnummers GRATIS beschikbaar als downloadbaar bestand. Op die manier is het niet meer nodig om elke keer online een antwoordnummer op te zoeken, maar kan iedereen de database eenmalig downloaden en daarna de antwoordnummers thuis opzoeken zonder internetverbinding. Meer informatie is te vinden op: www.antwoordnummer.nl/downloaden.htm


--
Informatie over Antwoordnummer.nl:
Antwoordnummer.nl is in 1997 opgericht onder de naam 'Antwoordnummer Opzoek Service'. Het doel was en is de mogelijkheid bieden voor alle internetgebruikers om antwoordnummers van Nederlandse bedrijven op te zoeken en op die manier gratis papieren post te verzenden. Later zijn daar ook de gratis telefoonnummers (0800-nummers) bij gekomen. De database bestaat op dit moment uit ruim 4350 antwoordnummers en ruim 1100 gratis telefoonnummers en wordt op dit moment zo'n 600 keer per dag geraadpleegt.

Mocht u een interview wensen of heeft u vragen m.b.t. Antwoordnummer.nl, dan kan dat uitsluitend per e-mail en wel via het e-mailadres: (beheerder@antwoordnummer.nl)

Hopelijk wilt u in uw publicatie aandacht besteden aan onze website!

Met vriendelijke groet,

Beheerders Antwoordnummer.nl
www.antwoordnummer.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie