Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Martinair opent lijndienst op Colombo in Sri Lanka

Datum nieuwsfeit: 01-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MARTINAIR OPENT PER APRIL LIJNDIENST OP SRI LANKA

SCHIPHOL, 29 januari - Martinair opent een lijndienst op Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka. Vanaf april zullen er wekelijks twee vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 767-300ER, op dinsdag en donderdag. De vlucht op dinsdag wordt doorgetrokken naar Malé, de hoofdstad van de Malediven, de populaire eilandengroep in de Indische Oceaan. De donderdagvlucht wordt zowel heen als terug nonstop uitgevoerd. De Boeing 767 heeft een capaciteit van 272 stoelen; 24 Star Class (business class) en 248 Economy.

Het bestaande intercontinentale programma wordt verder verfijnd. Miami in Florida zal met ingang van april dagelijks nonstop worden aangevlogen. Op dinsdag, donderdag en zondag wordt de verbinding doorgetrokken naar San José in Costa Rica, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een zeer populaire vakantiebestemming. Voor Cancun in Mexico komt er een extra frequentie bij, in combinatie met Havana.
Bonaire krijgt een lijndienststatus, wat impliceert dat er per vlucht (op dinsdag) een beperkt aantal stoelen beschikbaar is dat seat only-basis zal worden verkocht.
De twee wekelijkse vluchten naar New York - op woensdag en zondag - worden voortaan uitgevoerd op JFK.
Per 4 juli wordt in opdracht van de reisorganisatie Q-International een keer per week Fortaleze in Brazilië aangevlogen.
Nieuw in Europa zijn de Spaanse bestemmingen Barcelona en Mahon (Menorca) en in Italië Ciampino bij Rome. Het Griekse eiland Rhodos keert terug in het vliegprogramma.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie