Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 02-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 2 april 2000 Persberichten 2 april 2000-a

Politieberichten

Nuenen: Alcohol
Een 35- jarige automobilist uit Nuenen is zaterdagavond omstreeks 20.10 uur op de Sport-laan gecontroleerd. Hij bleek gedronken te hebben. De man blies aan het politiebureau 1,05 promillage. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur opgelegd en een proces-verbaal.
Deurne: Hennepkwekerij
Zondagmiddag omstreeks 12.05 uur trof de politie bij onderzoek in een woning aan de Veenmossingel ruim 252 hennepplanten aan. De 29- jarige bewoner werd aangehouden. De hennepplanten en de daarbij behorende apparatuur zijn inbeslaggenomen. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Handel: Inbraak in woning
Zaterdag tussen 16.30 uur en 23.35 uur is er ingebroken in een woning aan de Onze Lieve Vrouwestraat. Toegang tot de woning werd verkregen na verbreking van de voordeur. Uit de woning is ongeveer vierhonderd gulden wegnomen.

Reusel: Belediging
Zondagmorgen om 2.10 uur is op de Wilhelminalaan een 18- jarige man uit Bladel aangehouden. Hij riep daar zeer onwelvoeglijke taal naar een politiesurveillance. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Reusel: Alcohol
Zondagmorgen omstreeks 2.30 uur is op de Wilhelminalaan een 29- jarige automobilist uit Arendonk aangehouden. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Hij blies 1,25 promillage. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur en een proces-verbaal.

Budel: Alcohol
Zondagmorgen om 9.02 uur is op de Graafschap Hornelaan een 45- jarige automobiliste uit Budel aangehouden. Bij controle bleek zij gedronken te hebben. Zij blies op het ademanaly-seapparaat 1,00 promillage. Zij kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal.
Geldrop: Alcohol
Een 34- jarige automobilist uit Geldrop is zondagmorgen omstreeks 4.40 uur bij een aanrij-ding op de Eindhovenseweg gewond geraakt. Hij reed daar komende uit de richting Eindho-ven. In een flauwe bocht naar rechts reed hij tegen een vluchtheuvel. Vervolgens reed hij enkele betonnen palen uit de grond, sloeg over de kop en belandde tegen de voorgevel van een woning. Bij controle bleek hij gedronken te hebben. Van de man werd een bloedproef afgenomen. De bestuurder is met diverse snijwonden en kneuzingen overgebracht naar het St. Annaziekenhuis. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.
Best: Diefstal auto
Tussen zaterdagavond 19.15 uur en zondagmorgen 8.15 uur is er vanaf de Kerkstraat een rode personenauto, Audi Quattro 100, gekentekend XS-XS-76, gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie