Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond reconstructie Houtensewetering Houten

Datum nieuwsfeit: 03-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Gemeentenieuws van 21/03/00

Informatieavond reconstructie Houtensewetering en fietspad Veerwagenweg

Op maandag- 3 april a.s. wordt in de raadzaal van het gemeente-huis vanaf 20.00 uur een informatieavond gehouden. Op deze avond wordt het ontwerp gepresenteerd voor de reconstructie van de Houtensewetering
-tussen het viaduct met de nieuwe rondweg tot aan De Staart-, het viaduct met de nieuwe rondweg en het fietspad langs de Veerwagenweg.
Op korte termijn zullen werkzaamheden worden uitgevoerd ten behoeve van het viaduct van de toekomstige rondweg, het gedeelte van de Houtensewetering vanaf het viaduct tot aan de Veerwagenweg en het fietspad langs de Veerwagenweg. Het deel van de Houtensewetering tussen de Veerwagenweg en De Staart wordt in een latere fase uitgevoerd. Het deel van de Houtensewetering binnen de nieuwe rondweg, zal worden meegenomen met de ontwikkeling van de deelplannen Leebrug en De Hoon.

De bijeenkomst op 3 april wordt voorgezeten door wethouder Lubberdink en een toelichting wordt verzorgd door de heer De Moed, projectleider. Na een algemene toelichting op het ontwerp voor de reconstructie, is het tweede deel van de avond bedoeld voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden op korte termijn.

Het ontwerp voor de reconstructie ligt vanaf maandag 27 maart, gedurende een week tot de informatie avond, voor iedereen ter inzage in het Wooninformatiecentrum van de gemeente Houten. Iedereen is van harte welkom !

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 2000 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie