Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kieskeurig.nl voorkomt kat in de zak

Datum nieuwsfeit: 03-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT 3 april 2000 www.kieskeurig.nl

Genoeg van verkooppraatjes? Geen zin om zes verschillende winkels te bezoeken? Voorkomen dat u een kat in de zak koopt? Op zoek naar een videorecorder, gsm of vaatwasser? Kom dan eens kijken bij www.kieskeurig.nl

Op de KIESKEURIG site kunt u lezen wat er zoal komt kijken bij de aankoop van bijvoorbeeld een dvd-speler. Ook kunt u producten en merken eenvoudig met elkaar vergelijken. KIESKEURIG is onafhankelijk en de selecties worden gemaakt op basis van objectieve gegevens.

KIESKEURIG is een site voor consumenten, door consumenten. U kunt zelf aangeven als u een product ergens voor een bepaalde prijs hebt gezien of wat uw ervaring is met een bepaald product. Door de vele bezoekers die hun ervaringen al hebben achtergelaten, is inmiddels een uitgebreid overzicht beschikbaar waar u de voor- en nadelen van de merken en types kunt lezen.

Knagende vragen over bijvoorbeeld het vastlopen van uw printer kunt u kwijt in het discussieforum. Hier helpen andere KIESKEURIG bezoekers u uw problemen op te lossen. Moeilijke termen en begrippen worden uitgelegd in het woordenboek.

Kortom; een schat aan informatie als u op zoek bent naar het juiste product.

KIESKEURIG blijft uitbreiden. Elke maand wordt minstens één nieuw product toegevoegd. U als bezoeker kunt zelf meebeslissen welk product de volgende maand wordt opgenomen, dit kan door middel van het uitbrengen van uw stem op de KIESKEURIG homepage.

www.kieskeurig.nl, een site voor consumenten, door consumenten.

Meer info?: neem contact op met Janet Sellis, KIESKEURIG uw interactieve koopgids, (info@kieskeurig.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie