Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-West

Datum nieuwsfeit: 03-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster West-Utrecht (districten Lekstroom, Rijn en IJssel en Vecht & Venen)Maandag 3 april 2000, 10.00 uur

Nieuwegeiner bekogeld met stenen
Nieuwegein - Een 23-jarige inwoner van Nieuwegein werd zondagmorgen rond vijf uur op de Taludweg door vier onbekende jongens belaagd en met stenen bekogeld.

De Nieuwegeiner reed op zijn scooter over de Taludweg en zag dat de vier de vrije doorgang blokkeerden door midden op de weg te gaan staan. Hierdoor moest hij stoppen en begonnen de jongens hem te bekogelen met bakstenen. Hierdoor liep hij een gebroken vinger en moest een wond aan zijn arm worden gehecht. Bovendien ontstond schade aan zijn kleding en scooter.

De reden waarom hij werd bekogeld is niet bekend. Van de daders ontbreekt tot nu toe ieder spoor.

Vleutenaar gewond aan zijn voet
Vleuten - Een 43-jarige inwoner van Vleuten raakte zondagmiddag rond vier uur gewond aan zijn voet. De man kwam met zijn voet onder een in werking zijnde grasmaaimachine bij het maaien van het gras op de Gulden Hoeve. Het mes ging door zijn schoen zijn voet in. Een huisarts verbond de wond, waarna de man voor verdere behandeling naar het Oudenrijn ziekenhuis vervoerd kon worden.

Woerdenaar aangehouden voor bedreiging
Woerden - Een 23-jarige man uit Woerden werd zondagmiddag rond vijf uur aangehouden wegens bedreiging van een conducteur.
De Woerdenaar reisde zonder geldig plaatsbewijs en werd hier op aangesproken door de conducteur, die daarop de conducteur verbaal bedreigde. Op het station in Woerden werd de man door de politie uit de trein gehaald en meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek en verhoor.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie