Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

E-mailadres Vlaamse regering herwaardering leerkracht open

Datum nieuwsfeit: 03-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSMEDEDELING VAN HET KABINET VAN

MINISTER MARLEEN VANDERPOORTEN

VLAAMS MINISTER VAN ONDERWIJS EN VORMING

maandag 3 april 2000

e-mailadres herwaardering leerkracht geopend

Herwaardering leerkracht
Naar aanleiding van het maatschappelijk debat rond de herwaardering van de leerkracht opende Marleen Vanderpoorten een e-mail adres waarop directies, leerkrachten en studenten in de lerarenopleiding hun reacties kwijt kunnen. Het adres is
(herwaarderingleerkracht@vlaanderen.be). Alle relevante opmerkingen en suggesties zijn welkom. Minister Vanderpoorten vindt deze rechtstreekse communicatie met het onderwijsveld heel belangrijk en ze zal aan het Parlement verslag uitbrengen van de voornaamste conclusies. De minister vraagt expliciet aan de pers om dit e-mail adres ruim te verspreiden.

Toenemend e-mail verkeer
Binnen de onderwijswereld neemt de communicatie via e- mail hand-over-hand toe. Via de drukbezochte website van digikids wordt bovendien een knop geïnstalleerd die rechtstreeks naar dit adres verwijst. Zowat 8000 leerkrachten hebben de jongste weken via digikids hun internetaansluiting gevraagd en dagelijks komen er honderden bij. Ook de laatstejaars studenten lerarenopleiding worden na de paasvakantie uitgenodigd om aan te sluiten als toekomstige leerkracht. Alle Vlaamse onderwijsinspecteurs worden deze week nog aangesloten op leerkrachten.net. In de loop van de derde trimester volgen ook nog de oudercomitees.

info : Nic Vandermarliere, woordvoerder van minister Vanderpoorten - tel. (02) 553 99 11 e-mail: (persdienst.vanderpoorten@vlaanderen.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie