Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reconstructie Dorpsstraat Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 03-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Capelle Actueel - gemeentenieuws Reconstructie Dorpsstraat

Reconstructie Dorpsstraat

Nu het stormseizoen voorbij is, waarin niet aan de dijk gewerkt mag worden, kan begonnen worden met deze reconstructie. Er wordt in fasen gewerkt om de overlast, vooral wat betreft het met de auto bereiken van de woningen, zoveel mogelijk te beperken.

Het werk is in de volgende fasen verdeeld:

- 1e fase: het gedeelte tussen Slotlaan en huisnummer 34;
- 2e fase: vanaf huisnummer 34 tot aan de Raadhuisstraat;
- 3e fase: vanaf de Raadhuisstraat tot aan de Plantsoenstraat;
- 4e fase: vanaf de Plantsoenstraat tot aan de Mient.
Op maandag 3 april wordt de weg voor het doorgaande verkeer afgesloten en de bestrating van het gedeelte van de eerste fase verwijderd. Daarna wordt door de firma Hoogenboom in opdracht van Eneco een nieuwe gasleiding gelegd. Gelijktijdig met de gasleiding wordt een leiding aangelegd voor de afvoer van de kolken die in de stoeprand geplaatst worden. De aansluitingen van de woningen op de nieuwe gasleiding worden tot aan de gevel van de woningen vernieuwd. Wanneer deze werkzaamheden gereed zijn, wordt er funderingsmateraal aangebracht en kan de bestrating worden aangelegd. Tevens wordt nieuwe openbare verlichting aangebracht. De verwachting is dat de totale werkzaamheden voor de zomervakantie gereed zijn.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, dan kunt u bellen met het Informatiecentrum van de Gemeente, telefoon 010-284 84 84 of met de Unit Realisatie, telefoon 010-284 87 42.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie