Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Www.ltonet.nl van Land- en Tuinbouworganisatie

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Westelijke Land- en Tuinbouworganisatie (WLTO)

Homepage WLTO

Nieuws

Dinsdag 4 april 2000: www.ltonet te bezoeken

Vanaf dinsdag 4 april is LTOnet te bewonderen. Typ www.ltonet.nl en de nieuwe site van de regionale LTO-organisaties en LTO Nederland verschijnt. Alle internetgebruikers (dus leden en niet-leden) krijgen met deze site een goed beeld en overzicht van de diensten en de inzet van deze partijen

Bezoekers van de site krijgen het (W)LTO-nieuws, -persberichten en de
-agenda gepresenteerd en kunnen alle ins en outs rond de regionale organisaties opvragen, zoals de feiten rond het lidmaatschap, de ledenpas, de resultaten, maar ook de namen en adressen van de bestuurders. Ook kunnen gebruikers makkelijker specialistische informatie van de afdeling Belangenbehartiging opvragen. Onder de knop sectoren/commissies staat namelijk de stand van zaken rond belangrijke ontwikkelingen zoals de herstructurering in de glastuinbouw. Via de knop organisatie/vacatures zijn de vacatures van de WLTO te vinden.
LTOnet wordt stap voor stap uitgebreid. Het toevoegen van een weerbericht op maat en een zoekfunctie zijn in ieder geval de volgende stappen. Voorlopig blijft deze site bestaan naast LTOnet. De pagina's van Makelaardij, Westweek en Infolijn zijn voorlopig namelijk doorgelinkt naar www.wlto.nl zodat men deze ook via LTOnet kan bekijken.

03-04-2000

Terug naar overzicht

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie