Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Den Bosch - Ajax gaat door als combi-duel

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AFC Ajax

FC Den Bosch - Ajax gaat door als combi-duel
Amsterdam, woensdag 15 maart 2000.

Het inhaalduel tegen FC Den Bosch, op 4 april, zal doorgaan vinden als een combi-wedstrijd. Dit is de uitkomst van het overleg dat Ajax woensdag had met de lokale overheden van Den Bosch.

De lokale driehoek van FC Den Bosch liet woensdag weten de faciliteiten rondom het stadion van Den Bosch niet veilig te vinden. De lokale driehoek ziet FC Den Bosch - Ajax toch als een risico-wedstrijd, aldus Ajax-woordvoerder Erol Erdogan. Daarom moeten wij gebruik maken van verplicht georganiseerd vervoer.

De KNVB en de gemeente Den Bosch besloten vorige maand tot uitstel van het duel van 28 februari. Burgemeester Rombouts vreesde dat aangekondigde protesten van Ajax-supporters tegen de combi-regeling uit de hand zouden lopen. Aan het begin van dit seizoen was FC Den Bosch - Ajax niet bestempeld als risico-vol.

Ajax streeft ernaar zo min mogelijk gebruik te moeten maken van verplicht georganiseerd vervoer. Voor de club is het tevens van belang dat zo min mogelijk duels worden uitgesteld. De Amsterdamse ploeg speelde twee duels minder dan de naaste concurrentie. Erdogan: Het is ongemakkelijk als we in duels verder achterop raken.

Het duel zal worden gespeeld worden om 18:30 uur. Reeds gekochte kaarten voor de wedstrijd Den Bosch-Ajax blijven geldig voor de nieuwe datum.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie