Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloopavond verbetering Groene Assenkruis Den Haag

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


22 maart 2000

INLOOPAVOND VERBETERING GROENE ASSENKRUIS

In het Groene Assenkruis wordt dit jaar een aantal projecten gerealiseerd ter verbetering van de natuur en de mogelijkheden voor recreatie. Het Groene Assenkruis bestaat uit de groene gebieden naast de Melis Stokelaan tussen het Zuiderpark en De Uithof en de groene gebieden naast de Dedemsvaartweg tussen de Meppelweg en de Erasmusweg.

Het doel van de projecten is de natuurlijke waarden van de gebieden te stimuleren en daarmee de recreatie- mogelijkheden te verbeteren. In samenwerking met wijkorganisaties en belangenverenigingen op het gebied van natuur en milieu is een plan gemaakt dat invulling geeft aan 'de natuur' en 'het recreëren'.

Op dinsdag 4 april wordt een inloopavond georganiseerd. Een ieder kan dan zelf zien hoe het plan eruit ziet. Tevens is het mogelijk om zelf met ideen te komen. Naast medewerkers van de dienst Stadsbeheer zijn de bewonersorganisaties en de betrokken belangenverenigingen aanwezig om een toelichting te geven op de plannen.

De inloopavond wordt gehouden van 16 tot 20 uur in Stadsdeelkantoor Escamp, Genemuidenstraat 208.

Vanaf 4 april ligt het plan gedurende drie weken ook ter inzage op Stadsdeelkantoor Escamp.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie