Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WebMethods benoemt Aepex tot systeemintegratiepartner

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

webMethods benoemt Aepex tot systeemintegratiepartner

Hilversum, 4 april 2000 -- webMethods (Nasdaq: WEBM), een toonaangevende leverancier van oplossingen voor business-to-business integratie, heeft Aepex Business Consultants aangesteld als eerste Nederlandse systeemintegratiepartner. Aepex Business Consultants zal de diensten rond webMethods-producten onderbrengen in een nieuw op te richten zusterbedrijf, Aebizz E-Consultants. In het kader van de samenwerking zullen webMethods en Aepex gezamenlijk de Nederlandse markt benaderen, ondersteuning bieden aan klanten en diverse marketingactiviteiten ontplooien.

Chris van der Harst, general manager Europe van webMethods, zegt over de samenwerking met Aepex: “Nu de vraag naar oplossingen voor business-to-business integratie en e-commerce ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie