Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telindus sluit contract met Arrowpoint Communications

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

TELINDUS SLUIT CONTRACT MET ARROWPOINT COMMUNICATIONS

Telindus, 3 april 2000 - Telindus maakt bekend een Europees contract met ArrowPoint Communications te hebben gesloten inzake de levering, distributie en ondersteuning van ArrowPoint Content Smart (CS)-switches voor intelligente web-switching en grootschalige verwerking van datastromen bij (o.a.) Internet- en applicatie-dienstverleners.

De ArrowPoint web switches kunnen webtoegang met 'wire speed' doorgeven via Ethernet-poorten (10, 100 en 1000Mb/s) naar de aangesloten webservers. Er bestaat een fundamenteel onderscheid tussen web switches en LAN switches in de wijze waarop de switch met de aard van de data (packets) rekening houdt. De ArrowPoint ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie