Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekaert lanceert zich in hernieuwbare energie

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bekaert S.A

Persberichten

PERSMEDEDELING -- 04.04.2000

BEKAERT LANCEERT ZICH IN HERNIEUWBARE ENERGIE

Bekaert (http://www.bekaert.com), wereldwijd de belangrijkste producent van staaldraad, staaldraadproducten, staalkoord en een snel groeiende producent van geavanceerde materialen en Energy Conversion Devices, Inc. (ECD) en haar dochteronderneming United Solar Systems Corp. (United Solar) (http://www.ovonic.com/unisolar.html), een leidende producent van fotovoltaïsche cellen en modules op basis van dunne-film-technologie, hebben een joint venture opgericht onder de naam "Bekaert ECD Solar Systems LLC", waarin Bekaert 60% van de aandelen zal bezitten. De joint venture zal instaan voor de assemblage en de wereldwijde commercialisering van fotovoltaïsche cellen en modules, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie