Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwikkelingsorganisaties zetten beroepsprocedure voort

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CORDAID

Ontwikkelingsorganisaties zetten beroepsprocedure voort
Ontwikkelingsorganisaties zetten beroepsprocedure bij Minister voort Opstelling Minister in Vaste Kamercommissie onbegrijpelijk

Op 24 maart jl. hebben de ontwikkelingsorganisaties Cordaid, Hivos, Icco en Novib een bezwaarschrift ingediend bij de Minister voor Ontwikkelingssamenwerking. De vier organisaties verschillen met de Minister ernstig van mening over de toepassing van de subsidieregels voor het Medefinancieringsprogramma (MFP). Aangezien het gaat over de aanpak van armoedebestrijding in ontwikkelingslanden is door de vier organisaties tot deze ongebruikelijke stap besloten.

Eind 1999 besloot de Minister Foster Parents Plan Nederland tot het Medefinancieringsprogramma toe te laten. De Minister hanteerde daarbij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie