Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

4 april 2000

Bedrijvencontrole
SCHIEDAM /ROTTERDAM -- Politiemensen van het district Schiedam controleerden maandagmiddag omstreeks één uur, in samenwerking met medewerkers van de DCMR Milieudienst Rijnmond, een aantal bedrijven in de Wilkstraat. Van de tien bedrijven die werden gecontroleerd, hadden zich slechts drie bij de DCMR gemeld voor een vergunning. Alle bedrijven overtraden diverse vergunningsvoorschriften. Zo werd niet voldaan aan een juiste opslag van olieproducten, aan een juiste opslag van gevaarlijke stoffen en was er onvoldoende afzuiging. Verder werd er proces-verbaal opgemaakt wegens het ontbreken van een vloeistofdichte vloer in een garagebedrijf, illegale afvalverbranding en een verkeerde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie