Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie provincie Utrecht voor bevrijdingsfestival 2000

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Utrecht


Persbericht
04 april 2000

SUBSIDIE VOOR BEVRIJDINGSFESTIVAL 2000

GS hebben besloten om een subsidie van 20.000 gulden te verlenen aan het Bevrijdingsfestival 2000. Dit is een verdubbeling van het bedrag dat in de voorgaande jaren is toegekend aan het festival.

Het Nationaal Comit, dat de festivals organiseert, heeft geconcludeerd dat een verhoging van de bijdragen nodig is om de continuering en de inhoudelijke en organisatorische kwaliteitsverbetering te waarborgen. Omdat GS het belangrijk vinden dat op deze wijze ook vooral jongeren worden betrokken bij de viering en de betekenis van 5 mei, zijn zij bereid hieraan extra geld bij te dragen.

Op basis van het toegezegde verslag van de uitgevoerde activiteiten en informatie over beoogde en bereikte doelgroepen en aantallen bezoekers, zal de provincie in 2001 opnieuw een afweging maken over de hoogte van het subsidiebedrag.
(Voor informatie: mireille.van.kempen@provincie-utrecht.nl, 030 - 258 23 33)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie