Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond stedelijke vernieuwing Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Capelle Actueel - gemeentenieuws Informatieavond stedelijke vernieuwing

Informatieavond stedelijke vernieuwing

Alle deelnemers aan de wijkoverlegplatforms zijn uitgenodigd mee te denken over de toekomst van Capelle in het algemeen en hun wijk in het bijzonder. Heeft u ook belangstelling om mee te denken over de toekomst van uw wijk? Kom dan naar de informatieavond op 4 april in het Capelse gemeentehuis, aanvang 20.00 uur.

De afgelopen tijd is de aandacht volop gericht geweest op de visie voor het jaar 2020. Op de Capelse koffietafel van 11 maart jongstleden maakten zon 800 inwoners een keuze uit de vier voorgelegde toekomstscenarios. De reacties worden momenteel verwerkt, de contouren van de toekomstvisie worden duidelijk en de gemeenteraad zal de visie voor 2020 deze zomer vaststellen.

In de tussentijd werkt de gemeente aan een - hierop afgestemde - invulling voor de nabije toekomst, onder de noemer Stedelijke Vernieuwing. Het gaat hierbij om ontwikkelingsplannen tot en met het jaar 2005, respectievelijk 2010.

De gemeente legt momenteel de laatste hand aan de Welzijnsvisie voor Capelle. We willen daarom op deze avond hier ook bij stilstaan, zeker gezien de relatie tussen de welzijnsvisie en stedelijke vernieuwing.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie