Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Profielschets nieuwe burgemeester Nieuwegein gereed

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

Profielschets nieuwe burgemeester gereed

De gezamenlijke fractievoorzitters in de Nieuwegeinse raad hebben in een sfeer die als goed en doelgericht kan worden omschreven overleg gevoerd over de profielschets van de nieuwe burgemeester. Dit heeft volgens de vertrouwenscommissie geleid tot een unaniem resultaat dat onderstaand wordt weergegeven. De profielschets wordt besproken in een extra raadsvergadering van 13 april, 19.00 uur, en officieel aangeboden aan de Commissaris van de Koningin. De commissaris zal daarna de vacature openstellen, waarna belangstellenden kunnen solliciteren.
De vertrouwenscommissie zal met een selectie van de kandidaten gesprekken voeren en daarna een gemotiveerde voordracht ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie