Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

West-Vlaanderen werkt mee aan realisatie vogelatlas

Datum nieuwsfeit: 04-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Vormingsreeksen voor natuurliefhebbers Brugge, 4/4/2000
Het provinciebestuur van West-Vlaanderen werkt mee aan de realisatie van "een atlas van de broedvogels in Vlaanderen". De laatste verspreidingsgegevens van alle broedvogels in Vlaanderen zijn immers al meer dan twintig oud. Deze gegevens zijn nochtans interessant zowel voor de overheid als voor de natuurliefhebbers.
De opmaak van deze atlas wordt een werk van lange adem want deze inventarisatie is gepland gedurende drie broedseizoenen: 2000, 2001 en 2002. Hiervoor is een samenwerkingsverband opgezet met natuurliefhebbers, natuurverenigingen (De Wielewaal, Natuurreservaten, jeugdbond voor Natuurstudie en Milieubescherming) en de diverse overheden. Ook ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie