Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft vereenvoudigt licentiemodel voor mkb

Datum nieuwsfeit: 05-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Microsoft vereenvoudigt licentiemodel voor midden- en kleinbedrijf

Minder kosten en meer eenvoud door nieuw Microsoft Open Licentie-programma

Schiphol-Rijk/Brussel, 5 april 2000 - Teneinde het licentiemodel voor kleine en middelgrote bedrijven te vereenvoudigen, heeft Microsoft haar op volume gebaseerde Open Licentie-programma vernieuwd. Kleine en middelgrote bedrijven die meerdere licenties van Microsoft besturingssystemen, applicaties en serversoftware aanschaffen, kunnen hierdoor van lagere licentiekosten profiteren.

De belangrijkste verandering bestaat uit de toevoeging van een 'Open Business'-optie aan het programma. Bedrijven die ten minste vijf zakelijke softwareproducten aanschaffen, kunnen hierdoor een aanzienlijke besparing behalen ten opzichte van de prijs van de volledige ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie