Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Man vermoord in ziekenhuis Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 05-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 5-04-2000 Persbericht Man vermoord in ziekenhuis

Eindhoven: Man in ziekenhuis vermoord
Woensdagmiddag om 13.45 uur is in het mortuarium van het Catharinaziekenhuis in Eindhoven een 48-jarige Eindhovenaar gedood.
Het slachtoffer was op dat moment op bezoek in het mortuarium. Hij bezocht daar de op 1 april vermoorde R. Koenders. Een man, waarvan de identiteit bij de politie bekend is, kwam het mortuarium binnen en pakte het slachtoffer vast. Hij stak hem met een mes in de halsstreek. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Reanimatie mocht niet meer baten.

De politie heeft direct na het feit enkele tientallen mensen voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Zij waren in en bij het mortuarium aanwezig.

Over het motief van deze daad is nog geen duidelijkheid. Het is voor de politie wel duidelijk dat het feit verband heeft met de gewelddadige dood van R. Koenders. Beiden kenden elkaar uit de drugsscene van Eindhoven.

De politie heeft direct een onderzoeksteam geformeerd en een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie