Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belangrijkste onderwerpen Detailhandelsnota gemeente Breda

Datum nieuwsfeit: 05-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda


BELANGRIJKSTE ONDERWERPEN DETAILHANDELSNOTA

De tweede fase in het proces dat moet leiden tot een nota Detailhandelsbeleid is afgerond. Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met de beleidsrichtingen en uitgangspunten voor een actualisering van het beleid. Vorig jaar is gestart met een eerste discussie over trends en ontwikkelingen op het beleidsgebied. De verdere uitwerking van de Detailhandelsnota vindt de komende maanden plaats. Dit gebeurt naar vier richtingen: de rol van de overheid, het beleid voor perifere detailhandel en grootschalige detailhandel, de binnenstad en buurt- en wijkwinkelcentra. De conceptnota detailhandelsbeleid wordt volgens de `Regels van het spel' ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie