Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-West

Datum nieuwsfeit: 05-04-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster West-Utrecht (districten Lekstroom, Rijn en IJssel en Vecht & Venen)
Bereikbaarheid i.v.m. problemen CallMax !

De afdeling persvoorlichting voor Utrecht-Stad en Cluster-West maakt voor de 24-uurs bereikbaarheid van een persvoorlichter (calamiteitenpiket) en het geven van persalarm gebruik van de CallMax. Omdat dit bedrijf in staat van surseance van betaling verkeert, worden GEEN gesproken teksten meer verzonden, maar uitsluitend TELEFOONNUMMERS doorgegeven.
Bovendien is de piketvoorlichter na kantoortijd in geval van calamiteiten tijdelijk ook bereikbaar op tel.nr.: 06 - 53 12 55 82.Woensdag 5 april 2000, 10.00 uur

Inbrekers overlopen
Woerden - Beveiligingsmedewerkers overliepen dinsdagavond om vijf voor negen in een kantoorpand aan de Vijzelmolenlaan te Woerden twee inbrekers.

De inbrekers werden overlopen op het moment dat zij een aantal computersystemen hadden losgekoppeld en klaar hadden gezet voor transport. Op het moment dat zij tijdens de diefstal werden betrapt gingen de twee er vandoor met een groene personenauto.

Ontplofte geldkoffer
Nieuwegein - Dinsdagochtend kwam een geldkoffer in een waardetransportauto spontaan tot ontploffing. De geldauto reed over de Noordsteedseweg in Niewegein.

De 52-jarige bestuurder en de 42-jarige bijrijder moesten voor behandeling naar het Anthoniusziekenhuis omdat zij de vrijgekomen chemicalien uit de zogenaamde plofkoffer hadden ingeademd. De Arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in.

Poltieauto raakt van de weg
Vinkeveen - Een 49-jarige politieman uit het politiedistrict Vecht en Venen raakte dinsdagochtend om half acht gewond toen hij met de politieauto op de Ter Aarse Zuwe in Vinkeveen van de weg raakte.
Een tegemoetkomende personenauto bestuurd door een 31-jarige man uit Vinkeveen kwam op de andere weghelft waardoor de politieauto moest uitwijken. Door deze manoevre botste de politieauto tegen een lantaarnpaal.

De bestuurder die alleen in de auto zat is met nek en schouderletsel ter behandeling naar het AMC gebracht. Inmiddels is hij daar weer ontslagen.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie