Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek DiskIdee naar internetproviders Belgie

Datum nieuwsfeit: 05-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Onderzoek DiskIdee
Auteur: Ludo Schildermans

Onderzoek DiskIdee: "Privacy-situatie gratis internetaanbieders gaat erop vooruit. Alleen Belgacom.Net, FreeBel en FreeWorld scoren onvoldoende op de DiskIdee Privacy-index."

Het online magazine DiskIdee onderzocht voor de tweede maal de privacypolitiek van de belangrijkste gratis internetaanbieders in België. In vergelijking met december, toen het eerste onderzoek plaatsvond, scoren de gratis internetaanbieders beter op het vlak van de privacy. Alleen Belgacom.Net, FreeBel en FreeWorld halen

een onvoldoende op de DiskIdee Privacy-index. Vier aanbieders scoren goed op de Privacy-index: FreeGates, 12move/World Online, Tijd Net en Yucom. VT4.Net en GoPlanet halen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie