Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie: Nederlandse medezeggenschap in Europa

Datum nieuwsfeit: 06-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MINISTERIE SZW http://www.minszw.nl MIN SZW: Mededeling aan de redacties Den Haag 16 maart 2000 Mededeling aan de redacties Dit jaar bestaat de Wet op de Ondernemingsraden 50 jaar. Ter gelegenheid daarvan organiseren het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de Sociaal-Economische Raad een conferentie. Deze vindt plaats op donderdag 6 april 2000, van 10.00 - 16.15 uur in het SER-gebouw, Bezuidenhoutseweg 60, te Den Haag. Het thema van de bijeenkomst luidt: .Toekomst van de Nederlandse medezeggenschap in Europees perspectief.. Sprekers op de conferentie zijn onder meer minister De Vries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de directeur-generaal DG5 Larsson ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie