Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staatsbosbeheer drukt zweefvliegen in natuurgebied door

Datum nieuwsfeit: 06-04-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geachte mevrouw Faber,

Met grote bezorgdheid hebben wij kennis genomen van de notitie van ir. P.A. van den Tweel, regiohoofd van Staatsbosbeheer, die betrekking heeft op overleg over de mogelijke verplaatsing van zweefvliegveld Terlet. Uit de notitie blijkt dat Staatsbosbeheer voornemens is het terrein zeer langdurig te verpachten ten behoeve van de zweefvliegactiviteiten.

Wij achten het niet juist dat het op uw verzoek gevoerde overleg slechts plaatsvond met voorstanders van handhaving van het huidige vliegveld. Kennelijk achtte Staatsbosbeheer het onnodig om tot een open gedachtenwisseling te komen met hen die bezwaren geuit hebben tegen de vliegactiviteiten in en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie